Lastbilslackering

Våra
tjänster

Lastbilslackering

I Kalmar Billackerings nya lackeringshall tar vi emot lastbilar för lackering där vi lackerar hela lastbilar, allt från flak, chassin till lastbilshytt.

Vi utlovar dig en stor kunskap och yrkesskicklighet i kombination med erfarenhet och rätt produkter, maskiner och lokaler. Detta ger oss möjlighet att utföra vårt jobb på bästa möjliga sätt med ett tillfredsställande resultat. En garanti för dig som kund att din lastbil tas om hand av en de bästa billackeringsfirmorna i regionen.

Vår kvalitetspolicy är att alltid ha nöjda kunder. När du kommer till oss kanske du har en egen idé om hur du vill ha din lastbilslackering. Då gör vi vårt bästa för att resultatet ska bli så som du önskar. Skulle det vara så att du vill ha råd och förslag ordnar vi även det. Vi har under vår tid i branschen utfört många lastbilslackeringar och har många råd och tips att ge.

För att uppnå ett så bra resultat som möjligt är vi noga med allt förarbete som krävs. Hit räknas till exempel att demontera så många detaljer som möjligt för att slutresultatet ska bli det bästa.

Bland våra kunder finns exempelvis åkerier, industrier, bussbolag och många fler. Oavsett storlek på ditt fordon eller ditt företag är du välkommen till oss för din lastbilslackering! Kontakta oss gärna för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag på bästa sätt.

Varmt välkommen!