Våra tjänster

Söker du efter en motivlackering eller chassilackering som garanterat motsvarar dina förväntningar? Då har du kommit rätt! På Kalmar Billackering får du alltid kvalitet till rätt pris.

2015 började vi på Kalmar Billackering med motivlackering, något som många av våra kunder har efterfrågat. När det gäller motivlackeringar hos oss utgår vi alltid ifrån våra kunders önskemål och skräddarsyr därefter arbetet utifrån det som just du som kund vill ha.

Utöver motivlackeringar kan vi också hjälpa er med chassilackering. Även denna tjänst utgår alltid efter dina önskemål.

Vi har funnits inom branschen sedan 1979. Vår långa erfarenhet är en garanti för dig som kund att du anlitar ett företag som arbetar professionellt och med kvalitet i samtliga led av arbetet.

Utöver motivlackering och chassilackering utför vi lackering av personbilar, lastbilar, husbilar och motorcyklar. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som företag från hela Kalmar län. Med vår lastbil gör vi det enkelt för dig genom att sköta transporten. Självklart ordnar vi också helhetslösningar vid plåt- och lackskador, oavsett bilmärke och försäkringsbolag.

Har du frågor om motivlackeringar och/eller chassilackeringar, ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Varmt välkommen till oss på Kalmar Billackering!

Våra öppettider

Mån-Fre: 7-16
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Våra Tjänster

Vi erbjuder lackering av bilar, lastbilar, husbilar mm. Kontakta oss för mer info!

Kontakta oss

Vill du boka tid Eller veta mer om oss? Ring oss på: 0481-169 26!