Busslackering

Våra
tjänster

Busslackering

Efter vår renovering 2017 då vi byggde ut med 300 kvm har har vi idag nya lokaler som möjliggör för oss att erbjuda lackering av samtliga stora fordon. Idag har vi alltså även busslackering som en av tjänsterna i vårt redan stora utbud.

Vår långa tid inom branschen har gett oss så mycket erfarenhet att vi vågar utlova ett tillfredsställande resultat av lackering oavsett vilket fordon du lämnar in till oss.

Vår kundkrets är stor och vi tar emot kunder från hela Kalmar Län. Idag har vi en kundkrets som består och såväl nya men också många återkommande kunder vilket är en garanti för dig som ny kund att du anlitar ett seriöst och professionellt företag när du anlitar oss.

Kvalitet är ett av våra ledord och detta gäller samtliga led i vårt arbete. Från bemötande och service, till färdig produkt. Vi använder oss av moderna arbetsmedel och högkvalitativa produkter. Allt för bästa miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Som en extra trygghet för dig om att din busslackering utförs på ett bra sätt är vi även certifierade av Motorbranschens Riksförbund, VU och kontrollerad Bilverkstad.

Välkommen till Kalmar Billackering – en av regionens bästa val då det gäller busslackeringar!