Husbilslackering

Kalmar Billackering har idag sprutboxar som är byggda för storfordon vilket ger oss möjlighet till lackering av stora fordon. Husbilslackering är en av de tjänster som vi erbjuder, såväl detaljlackering som helhetslackering.

Oavsett om du behöver en husbilslackering på grund av en skada eller för att fräscha upp ditt fordon kan vi hjälpa dig. Vi arbetar endast med de bästa produkterna och maskinerna som finns att tillgå på marknaden. Detta i kombination med yrkeskunnig personal som samtliga besitter lång erfarenhet vågar vi utlova ett professionellt resultat.

Högsta kvalitet och snabba leveranser är våra ledord. Vi använder oss av moderna arbetsmedel och högkvalitativa produkter. Allt för bästa miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi är certifierade av Motorbranschens Riksförbund, VU och Kontrollerad Bilverkstad.

När du anlitar oss för din husbilslackering kan du vara säker på att din husbil är i goda händer. Vi ser lackering som så mycket mer än bara arbete. Det är ett hantverk och vi vågar utlova att vi besitter kunskaperna och erfarenheten som krävs.

Ta gärna kontakt med oss om du vill höra mer om hur vi kan hjälpa dig med din husbilslackering!
Varmt välkommen till Kalmar Billackering!

Våra öppettider

Mån-Fre: 7-16
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Våra Tjänster

Vi erbjuder lackering av bilar, lastbilar, husbilar mm. Kontakta oss för mer info!

Kontakta oss

Vill du boka tid Eller veta mer om oss? Ring oss på: 0481-169 26!